Zeeuwind Windmolen

Wat is Zeeuwindstroom?

Omdenken is een probleem bekijken van de positieve kant. Naar de lucht kijken en windkracht zien, in plaats van C02-uitstoot. Niet terugdeinzen voor opwarming, maar de kracht van de zon omarmen. Als Zeeuwind denken we al jaren om, samen met onze leden. Om onze maatschappelijke verduurzaming van Zeeland te versnellen zoeken we naar organisaties met wie we kunnen samenwerken. Voor de levering van onze lokaal opgewekte Zeeuwse stroom werken we daarom samen met De Duurzame Energie Unie onder de naam Zeeuwind = om. Ga ook samen met ons om en kies voor Zeeuwse energie.Naast stroom kunt u ook gas geleverd krijgen. Dit is geen Zeeuwindgas, maar vergroend gas dat onze leverancier elders betrekt. U kunt dus zowel Zeeuwindstroom en gas afnemen bij dezelfde leverancier. U ontvangt dan ook maar één overzicht en factuur, wel zo makkelijk.

Een aanbod waar u Zeeuwse energie van krijgt!Om deze overstap extra aantrekkelijk te maken, hebben we tot en met 31 december2017een speciaal aanbod voor onze Zeeuwindleden;

  • U krijgt uw vaste energiekosten terug, ter waarde van 72 euro*(*bij de afname van gas & stroom).Dit wordt na een jaar gestort op uw persoonlijke Zeeuwindleden-rekening.
  • Uw overstap wordt geruisloos geregeld en uw contract met uw huidige leverancier zeggen wij voor u op.

Meer weten?Indien u klant wilt worden voor Zeeuwindstroom en/of gas via kunt u zich aanmelden via de onderstaande knop. U krijgt dan eerst te zien hoeveel u per jaar zult gaan betalen. Hierna kunt u de keuze maken om over te stappen. Liever eerst persoonlijk contact? Dat kan ook. Wij zijn bereikbaar op: 0118 - 476 550. U kunt ook een u e-mail sturen naar:info@zeeuwindstroom.nl.

Design & realisatie: Nilsson