Investeer mee in Windpark Binnenhaven

E-connection en Zeeuwind willen inwoners van Zeeland en leden van Zeeuwind de mogelijkheid geven om mee te profiteren van het nieuwe Windpark Binnenhaven. Vanaf vandaag, 26 november, kunt u het informatiememorandum raadplegen voor de obligatielening. Op maandag 29 november start de inschrijving. 
Windpark Binnenhaven

Investeer nu en krijg een vaste jaarlijkse rente
Er worden obligaties uitgegeven tot een maximaal bedrag van € 1.500.000,-. De inleg bedraagt € 500,- per deelname. Geïnteresseerden kunnen zich voor meerdere coupons inschrijven. Om zoveel mogelijk mensen een kans te geven om mee te doen, is er een maximaal aantal coupons waarvoor een persoon of meerdere personen op één adres zich kunnen inschrijven. Alle details leest u in het memorandum. 

Voordeel als lid van Zeeuwind
Als lid van Zeeuwind krijgt u een voordeel van ons. Wij vergoeden de transactiekosten. Deze kunt u achteraf bij ons declareren. Dit geldt voor leden die ingeschreven zijn voor 31 oktober 2021.

Nog meer voordeel als u in de gemeente Veere, Schouwen-Duiveland of Noord-Beveland woont
De obligatieregeling staat open voor alle inwoners van Zeeland en onze leden. Maar omwonenden van het windmolenpark uit de gemeentes Veere, Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland krijgen voorrang bij verdeling van de obligaties en een hogere rente. Dat geldt ook voor eigenaren van een recreatiewoning. 

Looptijd en rendement
De uit te geven obligatielening krijgt een looptijd van ongeveer tien jaar tegen een vaste rente. Voor inwoners van Veere, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland en eigenaren van nabijgelegen recreatiewoningen geldt een rente van 5% per jaar. Voor andere deelnemers uit Zeeland en leden van Zeeuwind buiten de genoemde gemeenten bedraagt de rente 4,5% per jaar. Jaarlijks wordt een deel van de lening afgelost. 

Informatiememorandum
De obligatielening wordt verzorgd door het gespecialiseerde crowdfunding-platform Duurzaam Investeren. U kunt hier het informatiememorandum vinden.

In het informatiememorandum staan onder andere de voorwaarden beschreven om aan deze inschrijving mee te kunnen doen en hoe we de obligaties gaan verdelen als er meer vraag is dan er obligaties beschikbaar zijn. Ook staan de risico's beschreven. Lees het informatiememorandum dus goed voordat u inschrijft

Investeer vanaf 29 november
Van 29 november tot maandag 13 december 17.00 uur kunt u zich inschrijven voor de obligatielening via onderstaande link.