Kenniswebinar over slim laden

Na het eerste succesvolle webinar over de elektriciteitsmarkt organiseert Zeeuwind opnieuw een kenniswebinar op 14 juni om 19:30 uur voor naar leden. Ben je benieuwd of het mogelijk is om met een elektrische auto en de zonnepanelen op je huis je energiehuishouding wat meer te sturen? Dan wil je het kenniswebinar van dinsdagavond 14 juni niet missen.
Elektrische auto met zonnepanelen

Tijdens deze webinar komen een aantal interessante sprekers aan het woord. Huibert van Zanten van In Serious Business en Ricardo Wervenbos van Berkman nemen ons mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van slim laden. 

Pilot met onze leden

Als vervolg op dit webinar willen we onderzoeken of we samen met onze leden een proef kunnen doen met de opslag van energie met behulp van een zonnedak en een elektrische auto. Dat wil zeggen dat we willen onderzoeken of het mogelijk is je zoveel als mogelijk zelfvoorzienend te maken in je energiehuishouden. Dit door gebruik te maken van de zonnepanelen op je huis en het aanbod hiervan via vraagsturing slim te koppelen aan de accu van je elektrische auto.

Sluit je ook aan bij Zeeuwind

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie? Wil je meedoen met de laatste innovaties op het gebied van de energietransitie? Wil je helpen met het versnellen van de Zeeuwse energietransitie? Meld je dan nog vandaag aan als lid van Zeeuwind. Meer informatie over het lidmaatschap vind je via de link.