Voordelig advies over verduurzamen!

Heeft u plannen om uw woning te verduurzamen? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, maar weet u niet hoe je dit moet aanpakken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een ambassadeur van Stichting Energiek Zeeland. Dat kan ook in 2021 extra voordelig dankzij RRE-subsidie!
Energiek Zeeland

Onze ambassadeurs zijn goed opgeleide vrijwilligers uit uw eigen regio, die u kunnen adviseren over de keuzes die u kunt maken. Zij bekijken samen met u welke kansen er in uw woning zijn en stellen daarna een onafhankelijk advies op. Het adviesplan geeft u inzicht in de maatregelen die u kunt nemen en de bijbehorende kosten. Uiteraard houden ze daarbij rekening met uw wensen en budget. Vanwege de corona-maatregelen is het gesprek met de ambassadeur nu online.

Om het geld hoeft u het niet te laten: dankzij een RRE-subsidie betaalt u voor het energieadvies van onze ambassadeur geen € 121 maar slechts € 34. Je kunt deze subsidie aanvragen bij het Duurzaam Bouwloket. Dit aanbod geldt tot en met 31 december 2021.

Zet vandaag nog de stap naar een lagere energierekening, meer wooncomfort en een duurzamer Zeeland! Sommige maatregelen om uw woning te verbeteren, verdient u bovendien binnen een paar jaar terug. Dat maakt het aanpassen van uw huis extra interessant. 

Stichting Energiek Zeeland werkt samen met Provincie Zeeland en de Zeeuwse gemeenten. Meer weten? Kijk op www.energiezeeland.nl.