Slim je bedrijf verduurzamen

Zeeuwind biedt ondernemers onafhankelijk advies om je bedrijf slim te verduurzamen. Dit doen we met de MKB Energiebesparingstool. Met de MKB Energiebesparingstool heeft u heel eenvoudig en snel inzicht in uw energieverbruik. En kunt u direct aan de slag met het besparen van energie.
Drie mannen op dak met zonnepanelen

Hoe gaan we aan de slag?

Een van onze adviseurs bespreekt in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en je wensen. Na het bekijken van uw huidige energieverbruik en het maken van een energiescan volgt het actieplan, dat we samen met jou opstellen. Daarmee krijg je heel gemakkelijk inzichtelijk hoe je geld én energie kunt besparen. Zoals bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van je bedrijf of isoleren. 

Wat kost het en wat levert het op?

De MKB Energiebesparingstool kost € 2450-. Gemiddeld levert dit een besparing op van € 6.000,- per jaar. Direct rendement. Zo betaal je de kosten uit de besparing die je doet. Verschillende subsidies én steeds hogere energiebelasting maken een investering extra de moeite waard. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via 0118-474187 of via info@zeeuwind.nl