Zeeuwindstroom

Omdenken is een probleem bekijken van de positieve kant. Naar de lucht kijken en windkracht zien, in plaats van C02-uitstoot. Niet terugdeinzen voor opwarming, maar de kracht van de zon omarmen. Als Zeeuwind denken we al jaren om, samen met onze leden. Om de maatschappelijke verduurzaming van Zeeland te versnellen zoeken we naar organisaties met wie we kunnen samenwerken. Voor de levering van onze lokaal opgewekte Zeeuwse stroom werken we daarom samen met De Duurzame Energie Unie onder de naam Zeeuwind = om. Ga ook samen met ons om en kies voor Zeeuwse energie.

Geef uzelf Zeeuwse energie!

Naast stroom kunt u ook gas geleverd krijgen. Dit is geen Zeeuwindgas, maar vergroend gas dat onze leverancier elders betrekt. U kunt dus zowel Zeeuwindstroom als gas afnemen bij dezelfde leverancier. U ontvangt dan ook maar één overzicht en factuur, wel zo makkelijk.

Meer weten?

Indien u klant wilt worden van Zeeuwindstroom en/of gas kunt u zich aanmelden via de onderstaande knop. U krijgt dan eerst te zien hoeveel u per jaar zult gaan betalen. Hierna kunt u de keuze maken om over te stappen. Liever eerst persoonlijk contact? Dat kan ook. Wij zijn bereikbaar op: 0118 - 476 550. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@zeeuwindstroom.nl.

Aanmelden

Bent u een bedrijf of instelling?

Ook Zeeuwse bedrijven en instellingen laten we graag groene stroom afnemen, opgewekt door de windmolens van Zeeuwind en in onze zonneparken. Ga daarvoor op de website van Zeeuwsestroom of bekijk eerst onderstaand filmpje:

Meer weten over Zeeuwindstroom?

Veel gestelde vragen Wat kost Zeeuwindstroom?