Wat kost Zeeuwindstroom?

Klanten van Zeeuwindstroom betalen standaard een halve eurocent per kWh minder dan bij de traditionele regioleverancier. Dat is mogelijk omdat wij voor dit product geen winstoogmerk hebben. De Zeeuwindstroomopbrengsten worden via de rente en de jaarlijkse winstuitkering aan de leden uitgekeerd. De prijs van Zeeuwindstroom is variabel en beweegt mee met de marktprijzen. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Stap nu ook over op Zeeuwindstroom en gas via om, groenste energieleverancier van Nederland!

Sinds 2016 is het ook mogelijk vergroend gas af te nemen via om. U neemt uw Zeeuwindstroom en gas dan af bij dezelfde leverancier, wel zo makkelijk. Ook voor gas bent u via om voordeliger uit dan bij de regioleverancier. 

Bekijk hier de vaste en variabele tarieven voor Zeeuwindstroom en gas. 

Klant worden?

Een overeenkomst voor Zeeuwindstroom sluit u af met om. Deze overeenkomst heeft geen vaste looptijd, dat betekent dat u nergens aan vastzit. Indien u overweegt klant te worden voor Zeeuwindstroom en/of gas via om kunt u zich via onderstaande knop aanmelden.

Aanmelden

Aanmelden

U krijgt dan eerst te zien hoeveel u per jaar zult gaan betalen. Daarna kunt u de keuze maken om over te stappen. Liever eerst persoonlijk contact? Dat kan ook. Wij zijn bereikbaar op: 0118 - 476 550. U kunt ook een u e-mail sturen naar: info@zeeuwindstroom.nl.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Kijkt u dan op onze pagina met veelgestelde vragen. Mogelijk kunt u daar eenvoudig het antwoord vinden. Voor alle overige vragen rondom uw aanmelding of uw overeenkomst met om kunt u contact opnemen met Zeeuwind. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Contact opnemen

Meer weten over Zeeuwindstroom?

Zeeuwindstroom Veelgestelde vragen