Relevante links

Waarschijnlijk heeft u als aspirant-koper van een zonnestroominstallatie behoefte aan informatie. Hieronder volgen een aantal instanties / websites waar u deze informatie kunt vinden:

RVO

RVO is een overheidsorgaan. Zij geven onafhankelijke, praktische informatie, maar verzorgen ook subsidies.

Meer informatie over RVO

Milieucentraal

Stichting Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten praktische informatie biedt over milieu en energie in het dagelijks leven. Bijzonder is dat informatie van Milieu Centraal getoetst wordt. De gevalideerde informatie vormt de basis van alle uitingen; van websites tot apps en online-advies op maat. Milieu Centraal werkt samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, overheid en media.

Meer informatie over Milieucentraal

Zonnestroom Producenten Vereniging

De Zonnestroom Producenten Vereniging (ZPV) is opgericht op 22 september 2003.
Zonnestroom Producenten vereniging is een consumentenvereniging.

Meer informatie over ZPV

Wouter Lood

Een van de goeroes in Nederland op het gebied van zonnestroom. Zijn website is zeer actueel en leuk om te lezen. Er staan veel interessante artikelen en links naar alle bekende sites.

Meer informatie over Wouter Lood

Polder PV

Dit is de site van Peter Segaar. Deze Zonnestroom-enthousiasteling geeft veel informatie over initiatieven en zaken in media en pers.

Meer informatie over Polder PV

Siderea

Siderea is een innovatief energie-adviesbureau voor het bedrijfsleven en huishoudens op het gebied van duurzame energietechnieken. Siderea geeft gratis Landelijke Opbrengst Berekeningen PV, maar ook betaalde producten op het gebied van testen en advisering.

Meer informatie over Siderea

Alle PV-panelen

Alle (in Amerika) verkrijgbare zonnepanelen met hun specificaties:

Meer informatie over PV-panelen

Alle omvormers

Alle (in Amerika) verkrijgbare omvormers met hun specificaties:

Meer informatie over omvormers

Zonnepanelen-info

Dit is een soort bedrijvengids voor zonnepanelen. Een overzicht van informatie en een aantal bedrijven die zonnepanelen leveren. Commercieel, maar wel interessant.

Meer informatie over zonnepanelen

Alle zonnestroominstallatieleveranciers die in Zeeland leveren:

SAMAN Groep, Zierikzee

ABC Zonnepanelen

Wij streven ernaar dit overzicht compleet te maken. Wilt u met uw bedrijf ook op deze lijst? Graag een mail naar info@zeeuwind.nl met de vermelding 'potentiële leverancier zonnepanelen'.