Zon Offensief Zeeland

Doe mee met uw bedrijfsdak aan Zon Offensief Zeeland 
en verduurzaam uw bedrijf zonder investering. Met het Zon Offensief Zeeland bundelen Coöperatie Zeeuwind en energie-adviesbureau ECONNETIC verschillende daken in Zeeland tot 1 grootschalig zonne-energieproject. Zo kunnen we een aantrekkelijke financiering organiseren en subsidie voor u aanvragen. U neemt 15 jaar zonnestroom af van de zonnepanelen op uw dak (van minimaal 150m2) zonder investering in de panelen.
Zon Offensief Zeeland

Bakkerij Schrieks bakt biologisch brood met zonne-energie

Op de daken van de bakkerij, woning en kantoor liggen via Zon Offensief Zeeland 210 zonnepanelen, waarmee de bakkerij ruim 1/3 van haar energieverbruik zelf kan opwekken. Als de bakkerij niet draait en de zonnepanelen wel energie opwekken wordt dit teruggeleverd tegen een vergoeding. Jan Schrieks: “Ik ben blij dat de zonnepanelen op mijn dak liggen en hoop op een zeer zonnige zomer. Wat mij betreft kunnen er nog een paar rijen bij, zodat we nog meer duurzame zonne-energie opwekken”.
Lees hier meer over de ervaringen van Bakkerij Schrieks

Is uw dak en elektriciteitsaansluiting geschikt voor SDE+ subsidie?      

Om subsidie te kunnen ontvangen is er een bedrijfsdak nodig van minimaal 150m2 en een grootverbruikaansluiting van meer dan 3x80 ampère. Bij een grootverbruik-aansluiting krijgt u een maandelijkse afrekening. (Betaald u maandelijks een voorschot en krijgt u een jaarlijkse afrekening dan heeft u geen grootverbruikaansluiting en komt u niet voor subsidie in aanmerking).

Wilt u meedoen? Vraag dan voor 1 september een adviesgesprek aan.

Zodat u kunt profiteren van de subsidieregeling van 2018. Nieuwe regelingen na 2018 zijn momenteel nog onduidelijk. Neemt contact op met Marjan Brandes, tel. 0118 – 474187 of via mbrandes@zeeuwind.nl
Lees hier meer over Zon Offensief Zeeland.