Zon Offensief Zeeland

Doe mee met uw bedrijfsdak aan Zon Offensief Zeeland 
en verduurzaam uw bedrijf zonder investering. Met het Zon Offensief Zeeland bundelen Coöperatie Zeeuwind en energie-adviesbureau ECONNETIC verschillende daken in Zeeland tot 1 grootschalig zonne-energieproject. Zo kunnen we een aantrekkelijke financiering organiseren en subsidie voor u aanvragen. U neemt 15 jaar zonnestroom af van de zonnepanelen op uw dak (van minimaal 150m2) zonder investering in de panelen.
zon offensief zeeland

Profiteer van de collectieve projectfinanciering

Verschillende bedrijfsdaken uit Zeeland worden gebundeld tot 1 groot project. Zo kunnen we projectfinanciering aantrekken en u een aantrekkelijke business-case bieden. Zeeuwind richt hiervoor een speciale BV op. 

Is uw dak en elektriciteitsaansluiting geschikt voor SDE+ subsidie?

Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van duurzame energie in Nederland.  Om subsidie te ontvangen is er een bedrijfsdak van minimaal 150m2 nodig en een grootverbruikaansluiting van meer dan 3 x 80 Ampère. Zeeuwind verzorgt de aanvraag voor u. 

Wat zijn de kosten en wat levert het u op?

Via de BV wordt projectfinanciering aangetrokken, waaruit de zonnepalen op uw dak bekostigd worden. Zo hebben de zonnepanelen geen effect op uw financiële balans. Eventuele aanpassingen in uw dakbedekking of dakconstructie zijn wel voor uw rekening.

De zonnestroom wordt achter de meter bij u ingevoed. Zo bespaart u (of uw huurder) direct. Wordt er meer zonnestroom opgewekt dan u nodig heeft?  Dan wordt dit terug geleverd aan het elektriciteitsnet tegen een prijs die met uw of een andere energieleverancier is afgesproken. Zeeuwind houdt de installatie goed in de gaten via haar onderhouds- en beheersysteem. Na 15 jaar gaat het totale systeem om niet over naar u als dakeigenaar en kunt u nog circa 10 jaar zonnestroom opwekken. 

Wilt u weten wat Zon Offensief Zeeland voor u kan betekenen?

Neemt u dan contact op met Marjan Brandes, telefoon tel. 0118 – 474187 of via mbrandes@zeeuwind.nl